Home / Sport / SNAŽNA KOLJENA Ibrahimović impresionirao američke ljekare, žele obaviti istraživanje
ibra

SNAŽNA KOLJENA Ibrahimović impresionirao američke ljekare, žele obaviti istraživanje

Kada je iz PSG-a prešao u Manchester United, mnogi su sumnjali u 35-godišnjeg Ibrahimovića smatrajući da se neće snaći u Premiershipu, međutim, on je postigao 28 golova u svim takmičenjima za Crvene vragove te je dokazao da je još uvijek vrhunski napadač. Nažalost, na utakmici protiv Anderlechta u Evropskoj ligi se povrijedio, pa je operisao križne ligamente u SAD-u, gdje se oporavlja.

Operacija je bila uspješna, a njegov agent Mino Raiola je potvrdio da će se popularni Ibra vratiti na teren.

Švedski list Expressen je objavio da su ljekari koji su operisali Zlatana toliko impresonirani da žele provesti dodatna medicinska istraživanja. Dr. Gu i Dr. Musahl su doslovno šokirani.

“Njegova koljena su toliko snažna, ljekari nisu vidjeli ništa slično. On ima koljena koje je gotovo nemoguće imati nakon 20-godišnje karijere. Savršena su, nema oštećenja. Zlatanovo koljeno je toliko snažno da ljekari žele da se vrati u SAD nakon kraja karijere kako bi proveli s istraživanje. Oni rade na najboljem institutu za koljena i ligamente te žele ustanoviti zašto su Zlatanova koljena bolja od svih drugih koja su vidjeli”, izjavio je Raiola.

Ibrahimović je ovog vikenda posjetio talijanski restoran u Pittsburgu, gdje se fotografisao s kuharom Antoniom.

klix/radio krajina