Home / Sport / SKANDAL NA EURU U HRVATSKOJ: Norveški rukometaši dijele gole slike svoje kolegice! ‘Maltretirali su me, skroz sam slomljena’
ska

SKANDAL NA EURU U HRVATSKOJ: Norveški rukometaši dijele gole slike svoje kolegice! ‘Maltretirali su me, skroz sam slomljena’

PROCURILE su eksplicitne fotografije poznate norveške rukometašice Nore Mork, a počele su kružiti među igračima muške norveške reprezentacije.

Nori Mork hakiran je mobitel za vrijeme okupljanja ekipe i s njega su preuzete obnažene fotografije koje su počele kružiti među igračima norveške reprezentacije koji se nalaze trenutno u Hrvatskoj na Europskom prvenstvu i koji će 20. siječnja u drugom krugu igrati protiv Hrvatske.

Nora Mork sprema tužbu i najavljuje odlazak iz reprezentacije.

“Bila sam skroz slomljena. To je moje okruženje i mislila sam da su to ljudi koji bi se trebali brinuti o meni. Jako sam razočarana i žao mi je. Savez je obaviješten da razmišljam o svojoj budućnosti u reprezentaciji i ne znam želim li biti dio kolektiva koji više štiti kolege koji su počinili seksualno uznemiravanje, nego mene osobno”, rekla je 26-godišnja rukometašica.

Izbornik muške reprezentacije Christian Berge i kapetan Bjarte Myrhol nisu željeli odgovarati na pitanja vezana uz ovaj skandal.

Norveški savez priznao je kako ima informacije da neki igrači imaju njene fotografije na svojim mobitelima.

Savez je odbio financijski pomoći igračici u pravnoj borbi.