Home / Zabava / Predsjednica Parlamenta Srbije blokirala saobraćaj zbog šopinga

Predsjednica Parlamenta Srbije blokirala saobraćaj zbog šopinga

Službeni auto predsjednice parlamenta Srbije bez pardona je stajao parkiran u žutoj traci u centru grada dok je ona obilazila radnje, vozila gradskog saobraćaja morala su da ga obilaze.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković preozbiljno je shvatila svoju funkciju, pa je umislila da joj je sve dozvoljeno.

Jedan Begradjanin uhvatio je fotografijom prvu damu parlamenta kako bez ikakvih obzira blokira žutu traku, dio kolovoza na kojem je strogo zabranjeno i kretanje i zaustavljanje, samo da bi on obavila šoping u centru grada!

– Videla sam crnu limuzinu kako se kreće žutom trakom, gdjr inače smiju samo vozila javnog prevoza i taksisti. Onda se vozilo u jednom momentu zaustavilo, iz njega su istrčali neki ljudi u odjelima, otvorili zadnja vrata i izašla je Maja Gojković. Ušla je u prodavnicu, obavila šta je imala, a vozač je za to vrijeme blokirao žutu traku, pa su trolejbusi morali da ga s mukom zaobilaze. Viđala sam tako bahate vozače, ali kad gospođa Gojković misli da to tako može, zašto ne bi i ostali građani – ispričala nam je prolaznica koja je slučajno ispratila ovu scenu u Svetogorskoj ulici u Beogradu.

foto: Dragana Udovičić

Ovakav prekršaj bi novčanik običnog smrtnika olakšao za 5.000 dinara ili oko 25 eura, koliko je zakonom definisana kazna