Home / Zanimljivosti / Lepa Brena: “Zar je važno da ja pevam ili pjevam, kad razumijem sve naše jezike?”
bre

Lepa Brena: “Zar je važno da ja pevam ili pjevam, kad razumijem sve naše jezike?”

Muzička kraljica Balkana, najveća zvijezda Jugoslavije, simbol jednog vremena sreće i bezbrižnosti. Na hiljadu načina je možemo opisati, ali činjenica jeste, da ne postoji građanin Balkana, koji ne zna za legendarnu Lepu Brenu.

Ja sam srećna, da imam tako lijepa sjećanja, jer znam u kakvoj sam zemlji živjela“ rekla je Brena, na pitanje šta nam ide kroz glavu kada su u pitanju davne ‘80. i ‘90. godine.

Voditeljica emisije Sabina Sidro je iskoristila priliku ugostiti majku i sina, na šta su oboje odmah pristali.

Lepa Brena je još jednom dokazala zašto igra u posebnoj ligi, kada su u pitanju velike zvijezde. Sa velikim osmijehom ušla je u auto i odmah bila spremna za šalu i pjesmu. Lepa Brena je svoj talenat prenijela sinu Stefanu.

Stefan je jedna fenomenalna kopija mene, ali na muški način“, rekla je ponosna majka za sina koji se baš nije slagao sa tom izjavom.

Izvor: N1

Šarmantan mladić je preuzeo volan i provozao svoju mamu i voditeljicu kroz sunčani Beograd.

Je li stigla baklava?” bilo je prvo nestrpljivo pitanje Stefana za voditeljicu, koja ga nije razočarala i mami Breni predala baklavu iz Sarajeva.

Nisam baš sigurna, da li bi Stefan bio tako zgodan, ako bi imao jednu, recimo jako poznatu frizuru iz ‘80. godina“?“, pitala se Sabina i prije što je Stefan mogao reagovati, voditeljica mu je već stavila periku na glavu i tako oživjela mladog Sašu Popovića iz perioda Slatkog greha.

I onda ljudi kažu, da je meni lako. Kao lako je Stefanu“, kroz smijeh je komentarisao pjevač svoj novi izgled i oduševio sa jednom poznatom parodijom gospodina Popovića.

Kako Brena i Stefan zvuče u automobilu, koji kreativni talenat Brena još ima osim pjevanja i koju poruku je poslala svim gledaocima, gledajte u specijalnom izdanju emisije “Star in the Car”.

Zar je važno da ja pevam ili pjevam, kad razumijem sve naše jezike? Čemu mi pravimo tu vrstu vještačke nepodnošljivosti i dokle ćemo da živimo u tom oblaku mržnje?“, obratila se Brena gledaocima i otpjevala zajedno sa Stefanom svoj novi hit „Zar je važno da se peva ili pjeva“.

N1/RK