Home / Zanimljivosti / Lepa Brena u problemima zbog uragana Irma: Oluja progutala njenu vilu od milion eura!
lepa

Lepa Brena u problemima zbog uragana Irma: Oluja progutala njenu vilu od milion eura!

Prema tvrdnjama izvora sa lica mjesta, Brenina luksuzna kuća od skoro milion eura pretrpjela je već jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići strahuju od novog talasa 

Folk zvijezda Lepa Brena proživljava veliku dramu zbog uragana Irma.

Uragan je pogodio South Beach, elitni kvart Miamia u kojem pjevačica ima vilu- piše Alo.rs.

Prema tvrdnjama izvora sa lica mjesta, Brenina luksuzna kuća od skoro milion eura pretrpjela je već jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići strahuju od novog talasa.

Naime, uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevrijeme koje nije viđeno u historiji Amerike, a po prognozama bilo je jasno da će zahvatiti folkerkinu kuću, koja je smještena uz samu obalu okeana.

Kako navodi izvor blizak pjevačici, Brena je kontaktirala sa prijateljima u pokušaju da evakuiše stvari pred nalet uragana, ali nije uspjela.

“Kada je vidjela kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mnogo vremena. Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasili šta se spasiti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpjela minimalnu štetu. Zvala je i Vesu Jevrosimovića, vlasnika “Comtradea”, koji odmah do nje posjeduje penthouse, da se sa njim posavjetuje kako najbolje da sačuvaju imovinu. Međutim, velike probleme u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dijela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme”, ispričao je izvor.

Najveći udar se dogodio sinoć, a Brenina kuća je pretrpjela veliku štetu. Osim njene vile, uragan je zahvatio cijeli South Beach, a šteta se mjeri u milijardama.

Inače, Brenina kuća vrijedna je više od milion evra, ima 400 kvadrata u skupom kvartu u Miamiu i nalazi se na obali okeana. Vila u Miamiu bila je dom u kome su živjeli Stefan i Filip Živojinović tokom studiranja, a sada je ona namijenjena za porodične odmore.

depo/radio krajina