Home / Sport / KRVAVA TUČNJAVA DELIJA I GROBARA U CENTRU BEOGRADA Letjele su baklje, sijevale palice i lanci
de

KRVAVA TUČNJAVA DELIJA I GROBARA U CENTRU BEOGRADA Letjele su baklje, sijevale palice i lanci

KAKO Telegraf saznaje, nešto prije 21 sat došlo je do velike tučnjave navijača Zvezde i Partizana u Karađorđevu parku u blizini Veterinarskog fakulteta u Beogradu.
Oko 30 navijača sukobilo se unutar parka, gađali su se bakljama, a navijači maskirani fantomkama bili su naoružani i lancima, palicama i remenima. Nakon nekoliko minuta žestokog obračuna, stigla je interventna policija, pa su se navijači dali u paničnu jurnjavu okolnim ulicama u blizini Hrama Svetog Save.
Neposredno prije nereda, Zvezda je igrala svoju utakmicu na Marakani protiv Napretka iz Kruševca, gdje su gosti šokirali lidera prvenstva u 91. minuti. Izgledno je da su navijači Partizana čekali svoje najveće rivale i napali ih baš kada su se Delije vraćale s utakmice.
Podsjetimo, prije manje od godinu dana, kad su Grobari slavili titulu Partizana, upravo na istom tom mjestu dogodila se masovna tučnjava Delija i njihovih arhetipskih neprijatelja. Tada su Delije naoružani motkama napali Grobare koji su pripremali šampionsku bakljadu ispred Hrama.
Videosnimku nereda možete pogledati OVDJE.
Inline
Hvala Vam što nas podržavate.
Inline
Hvala Vam što nas podržavate.