Home / Top 5 / Izbacite ovih pet stvari iz ormara i unaprijedite svoj stil
5 stvari

Izbacite ovih pet stvari iz ormara i unaprijedite svoj stil

IAKO se trendovi vraćaju i nikad ne znamo kada bi nam nešto ponovno moglo zatrebati, postoje odjevni komadi koji bi zauvijek trebali nestati iz naših ormara. Sljedeće komade možete izbaciti bez grižnje savjesti, pogotovo ako već zalazite u tridesete godine. 

1. Neudobne štikle

Možda vam u nekim mladim i ludim danima nije smetalo dobiti žuljeve zbog previsokih i preuskih štikli, međutim više nema potrebe da patite u nečemu što vam može donijeti puno više štete nego koristi. Birajte udobnost prije svega, a kvantitetu zamijenite kvalitetom.

2. Pretjerano poderane traperice

Ovaj komad odjeće diskutabilno izgleda na bilo kome starijem od 14 godina. Odlučite se za nešto suptilnije proreze, a pažnju pri kupovini traperica usmjerite na kroj i pronađite onaj koji najbolje odgovara vašoj silueti.

3. Prekratke suknje

Minice mogu izgledati vrlo atraktivno pogotovo ako su noge vaš najbolji adut. Ipak, nakon školskih i studentskih dana, kada se počnete osjećati ozbiljnije, primijenite to i na vaš fizički izgled i odijevanje. Minice zamijenite elegantnim suknjama dužine ispod koljena.

4. Tenisice na punu petu

Ovakav tip obuće više nije u trendu. Zamijenite stari par tenisica na punu petu klasičnim bijelim tenisicama koje će odlično izgledati uz svaku odjevnu kombinaciju.

5. Neugledna kućna odjeća

Ne kažemo da u kući trebate biti u trapericama, ali kako biste se u svakom trenutku osjećale dovoljno sređeno da možete bez razmišljanja otvoriti vrata neočekivanim gostima ili otići do trgovine, nemojte ni u kućnom izdanju nositi odjeću koja više nalikuje krpama za pranje poda. Ugrabite na sniženjima trenirku koja dolazi u setu gornjeg i donjeg dijela kako biste uvijek imali udoban i oku ugodan kućni stajling.

index/RK