Home / Top 5 / Imate tanku kosu? Ovih pet frizura će povećati volumen
bob

Imate tanku kosu? Ovih pet frizura će povećati volumen

Tanka kosa ne znači da morate izbjegavati dugu kosu. Štoviše, uz nešto stručnih trikova možete uživati u različitim duljinama kose i frizurama koje će biti lijepe, a istovremeno davati iluziju voluminoznosti

 1. Valoviti lob
Lob je iznimno popularan s razlogom: ova frizura do ramena laska mnogim tipovima žena. Nakovrčate li uvojke, stvorit ćete efekt bujnosti koji će posebno voljeti žene tanke kose.
2. Raskuštrani bob
Bob frizura još više pristaje ženama tanke kose, jer je riječ o skraćenoj lob frizuri s više fleksibilnosti. Voluminoznost ćete postići ako nakovrčate uvojke ili ih jednostavno razbarušite.

3. Oštri stepenasti pramenovi

Tanka duga kosa često izgleda mlitavo. Preferirate li nešto duže uvojke, poslužite se trikom Sandre Bullock koja zna da se punoća kose postiže oštrim stepenastim pramenovima.
2016-11-19_161619

4. Ekstreman razdjeljak
Julianne Moore voli ekstremne razdjeljke jer je to učinkovit način da izgledate kao da imate više kose nego što je to zaista slučaj.

2016-11-19_161736
5. Pune šiške

Želite li postići efekt voluminoznosti, priuštite si šiške. Najbolje bi bilo da to budu one koje pokrivaju cijelo čelo, ali su ošišane stepenasto kako bi izgledale bujno.
zadovoljna.hr/radio krajina