Home / Zanimljivosti / FOTO Proglašena najljepšom ženom svijeta, a izgleda potpuno drugačije od “savršenih ljepotica”
pi

FOTO Proglašena najljepšom ženom svijeta, a izgleda potpuno drugačije od “savršenih ljepotica”

ČASOPIS People ove je godine, među brojnim slavnim ljepoticama, pjevačicu Pink proglasio najljepšom ženom na svijetu.

Prije nje su se ovom titulom podičile Nicole Kidman, Julia Roberts i Kate Hudson, a ove godine je na naslovnici osvanula Pink sa svoje dvoje djece, petogodišnjom Willow Sage i jednogodišnjim sinom Jamesonom Moonom.

Iako možda ne zadovoljava standarde onoga što se smatra savršenom ljepotom Pink je ove godine pomela konkurenciju i pokazala da standardi ljepote nisu više što su bili.

U intervjuu koji je dala Ellen DeGeneres pjevačica je otkrila kako se osjeća kao dobitnica ove laskave titule.

“Umirala sam od smijeha. Odmah sam se obratila svima koji su bili sa mnom u prostoriji i pitala ih jesu li ikad pomislili da može bolje od ovoga”, ispričala je Pink.

Našalila se da su za ovo proglašenje ipak zaslužna njena djeca, no zaključila je da joj se sviđa kako se mijenjaju standardi ljepote.

“Ne mislim da bi 13-godišnju mene bilo briga, ali sviđa mi se kako se stvari mijenjaju. Sviđa mi se kako se percepcija ljepote okrenula naopako. Nema ništa loše u ljepoti i nema ništa loše u unutarnjoj ljepoti. Vanjska ljepota dolazi u različitim bojama i veličinama. Lijepo je što god da je vama lijepo”, rekla je Pink.

Ellen joj je čestitala i uručila tijaru i buket cvijeća kao pravoj kraljici ljepote.

index/radio krajina