Home / Zanimljivosti / FOTO Neprikladne za princezu: Ovo su fotografije koje je Meghan Markle izbrisala
meg

FOTO Neprikladne za princezu: Ovo su fotografije koje je Meghan Markle izbrisala

OVOG tjedna Meghan Markle ugasila je svoje profile na Twitteru, Facebooku i Instagramu, devet mjeseci nakon što je ugasila svoju web stranicu The Tig. Odluku o povlačenju s društvenih mreža donijela je zbog skorašnje promjene svog društvenog statusa, odnosni udaje za princa Harryja.

Naime, samo stariji članovi kraljevske obitelji imaju profile na društvenim mrežama, no i njih vode posebni timovi za društvene mreže.

Meganin profil na Instagramu bio je pun motivacijskih rečenica, fotografija s putovanja i selfieja. To se i podrazumijevalo s obzirom na to da je kao glumica morala biti prisutna na društvenim mrežama.

“Gospođica Markle zahvalna je svima koji su pratili njene profile na društvenim mrežama posljednjih godina. Međutim, neko vrijeme nije koristila društvene mreže te je odlučila potpuno se maknuti s njih”, rekao je izvor iz Buckinghamske palače.

Iako profila više nema, fotografije s njih bit će nemoguće obrisati.

Meghanine posljednje objave jasno pokazuju kako je izgledao njen život prije nego što je u njega ušao Harry. Djevojačke zabave prijateljica i zavodljive selfieje više neće dijeliti s javnošću.

 

Ako vas zanimaju sve fotke koje je Meghan ikad objavila i imate 20 minuta viška, pogledajte i ovaj video:

index/radio krajina