Home / Zanimljivosti / FOTO Imala je aferu s oženjenim muškarcem, ostavio je pa mu se odlučila osvetiti na najpodliji način
cu

FOTO Imala je aferu s oženjenim muškarcem, ostavio je pa mu se odlučila osvetiti na najpodliji način

MAJKA četvero djece iz Londona imala je aferu s oženjenim muškarcem, no stvari su krenule po zlu kad ju je on ostavio, a ona mu se odlučila osvetiti.

Laura Arnold (37) u vezi s oženjenim muškarcem bila je godinu dana. Kad ju je odlučio ostaviti, objavila je njegove gole fotografije na društvenim mrežama te tražila 6000 funti da ih obriše.

U vrijeme kad su počeli svoju aferu oboje su bili u braku, a u početku razmjenjivali su golišave fotke na chatu. Te fotke, cenzurirane tek smajlićem, Laura je objavila na Facebooku i Twitteru, a poslala ih je i njegovoj ženi i djeci.

Slučaj je završio i na sudu, a Laura je dobila uvjetnu kaznu od 26 tjedana zatvora, kao i dvije godine zabrane prilaska žrtvi i njegovoj obitelji.

Laura je tražila smanjivanje kazne zbog činjenice da su genitalije bile prikrivene smajlićima, kao i jer je majka četvero djece, no sudac zbog uplitanja obitelji bivšeg ljubavnika o tome nije želio ni čuti.

index/radio krajina