Home / Zanimljivosti / FOTO Bujna manekenka izgubila 150 hiljada pratitelja na Instagramu zbog “brutalno iskrenih fotki”
cu

FOTO Bujna manekenka izgubila 150 hiljada pratitelja na Instagramu zbog “brutalno iskrenih fotki”

PLUS-SIZE manekenka bijesna je jer joj je Instagram zatvorio profil i tvrdi da je to napravljeno iz zlobe. 

Natalia Lozano, 28-godišnja Španjolka s adresom u Kaliforniji, imala je 150 tisuća pratitelja prije nego što joj je profil odjednom zatvoren.

Španjolska zvijezda morala je otvoriti novi profil, na kojem je već prikupila 14 tisuća pratitelja. Najavila je kako će se nastaviti boriti protiv cenzure.

Instagram zatvara profile slično kao i Facebook – zbog opetovanih neprikladnih objava ili zbog velikog broja prijava drugih korisnika.

Natalia vjeruje kako su je mnogi prijavljivali s obzirom na to da na dnevnoj bazi dobiva mnogobrojne kritike i uvrede na račun svoje težine.

“Ne mogu podnijeti to da sam seksi i samopouzdana. Zovu me debelom i optužuju za licemjerje jer obrađujem fotke”, napisala je na Instagramu.

Smatra kako je problem još veći u Španjolskoj. “Onog momenta kad se uspravite kao seksi plus-size žena osuđuju vas i cenzuriraju. No u Americi plus-size modeli imaju puno više pratitelja i puno su prihvaćenije nego u mojoj zemlji”, govori.

Od borbe za promociju dobrih vrijednosti neće odustati. “Kad god ljudi razmišljaju o mom tijelu, ja sam indiferentna”, rekla je.

Zaključila je kako neće napustiti Instagram, iako im se obratila i dva tjedna od njih nije dobila pomoć ni rješenje. Napravila je stoga novi profil, koji se već počeo puniti kadrovima zbog kakvih joj je prvi uklonjen.

index/RK