Home / Zdravlje / Čarobni napitak: Uklanja salo s trbuha dok mirno spavate

Čarobni napitak: Uklanja salo s trbuha dok mirno spavate

Važno je samo da se pije barem pet do sedam dana prije spavanja i već bi nakon prvih nekoliko dana trebali primijetiti rezultate.

Postoji li bolja vijest za ljude koji žele smanjiti obim svog trbuha, a da doslovno ne rade ništa? Zvuči nevjerovatno, a oni koji su probali kunu se u njegovu djelotvornost. I što je najbolje od svega – ovaj jednostavni čarobni napitak najbolje djeluje baš onda kada spavate. Jer tada ste najopušteniji – vaš organizam miruje, bez stresa i napora. Osim toga, napitak savršeno djeluje za smirenje i nesanicu.

Važno je samo biti dosljedan i naravno, to što pijete čarobni napitak ne znači da ćete sada povećati konzumaciju slasne i masne hrane i prestati vježbati (ako ste uopće vježbali).

Ali nemojte biti ni nevjerne Tome, jer ovo doista jesu sastojci koji savršeno rade na topljenju naslaga. Naravno, za pravi efekt potrebno je ipak pripaziti što jedete – važno je naspavati se, ne preskočiti doručak, piti dovoljno vode, posebno prije obroka, a na kraju ove čarobne seanse uzmite krojački metar i izmjerite se.

Potrebno: svježi krastavac, kašika svježe iscijeđenog limunovog soka, kašika meda, kašika Aloa vera gela za oralnu primjenu, pola šake svježeg korijandera ili peršuna, kašika sitno sjeckanog svježeg đumbira, pola čaše vode.

Napitak možete pripremiti u sokovniku ili ga blendati, pa piti kao smoothie.

faktor.ba/radio krajina

Inline
Hvala Vam što nas podržavate.
Inline
Hvala Vam što nas podržavate.