Home / Top 5 / 5 savjeta kada pošalješ seksi poruku krivoj osobi

5 savjeta kada pošalješ seksi poruku krivoj osobi

Je li ti se ikada dogodilo da je poruka škakljivog sadržaja umjesto dečku (ili curi) bila poslana totalno pogrešnoj osobi? Vjerujemo da nema veće blamaže od ove i zato je važno znati kako se izvući

1. Ne priznaj pogrešku!

Najgore što možeš napraviti je ispričati se idućom porukom i priznati da je sexy sadržaj bio upućen nekome drugome. To bi bilo samo nizanje neugodnosti za neugodnosti.

2. Nastavi tipkati u sličnom tonu!

Pošalji još nekoliko poruka koje će biti na granici između provokativnih i komičnih tako da će primatelj i sam doći do zaključka da se šališ.

3. Pošalji istu poruku još nekoliko ljudi.

Ovo je odličan trik ukoliko je poruka poslana nekome od frendova. Sve što trebaš je poslati istu sexy poruku još par frendova iz ekipe i nakon toga poslati svima ,,haha, poslao sam vam svima ovo da vam vidim reakcije.” Oni će naravno provjeriti međusobno jesu li stvarno svi dobili istu poruku, a ti ćeš uspješno sve okrenuti na zezanciju.

4. Potpuno ignoriraj situaciju.

Ovo je  možda najmanje maštovit potez, ali s obzirom na to koliko je situacija neugodna, nikome neće biti problem praviti se da se ništa nije dogodilo.

5. Prebaciti krivnju na nekoga drugog.

Okej, ovo možda nije najpoštenije, ali tvoj će BFF sigurno razumjeti ako sexy poruka stigne nekome pogrešno, a ti zatim pošsalješ još jednu poruku sadržaja: ,,Ma vidi što mi je BFF upravo poslao. Nadam se da se šali.”

joomboos.24sata.hr/RK