Home / Top 5 / 5 odjevnih komada u kojima ćete izgledati i do deset godina mlađe
5 odjevnih

5 odjevnih komada u kojima ćete izgledati i do deset godina mlađe

OBLAČENJE “u skladu s godinama” nekada nam i ne ide u korist. Prvenstveno je najbitnije da se mi osjećamo ugodno u onome što nosimo, da smatramo da pristaje našem osobnom stilu, neovisno o našim godinama. Ako smatrate da ste ušle u rutinu oblačenja koja vas postaruje i za koju smatrate da vam ne ide u korist kada je vaš fizički izgled u pitanju, razmislite o investiranju u neke od sljedećih pet komada za koje samo možete dobiti komplimente. 

1. Otkačeni modni detalji

Pokažite svoju veselu osobnost malim sunčanim naočalama u boji i torbicom jedinstvenog dizajna. Poigrajte se detaljima i slobodno si ponekad dajte oduška s onom “više je više”.

What nickname would you give me? Best answers get loads of ❤️❤️❤️

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

2. Trendi traperice

Nikada niste prestari za nositi nešto što vam se sviđa. Ako su vam za oko zapele trendi hlače kick flare ili cigareta kroja, nemojte se trudili odolijevati im i uklopite ih u svoj osobni stil.

3. Velike naušnice

Ovaj će vam modni detalj lijepo uokviriti lice i osvježiti ga.

4. Cipele neobičnog dizajna

Otkačena obuća može podići svaku kombinaciju i nema šanse da prođe nezapaženo.

5. Otmjeni kombinezon

Kako biste pokazale svoju damsku stranu, ne bi bilo loše da u ormaru imate jedan kombinezon koji je kao krojen za vas i koji ističe pozitivne značajke vaše siluete. Osim što izgledaju odlično, kombinezoni su idealan odabir za sve prilike.

🎟🎟🎟

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

index/RK