Home / Top 5 / 5 ideja za nezaboravno Valentinovo za sve single cure
val

5 ideja za nezaboravno Valentinovo za sve single cure

BITI single itekako ima svoje prednosti, iako nam se ponekad pred samo Valentinovo možda čini da nije tako. Zaboravi na večere i spojeve, uz ovih ćeš 5 stvari imati nezaboravno Valentinovo ako si solo.

Organiziraj maraton filmova

Za samu sebe ili za svoje single frendice, kako ti je draže. Kokice, dekica, pidžama i tvoj omiljeni glumac – postoji li bolji način da provedeš dan zaljubljenih nego s ljudima koje voliš? Čak i ako su samo na ekranu…

Budi babysitterica

Imaš prijatelje koji već dugo nisu izašli na spoj jer uvijek provode vrijeme s klincima? Ponudi se da pričuvaš njihovu najveću sreću dok oni uživaju jedno u drugome, barem na nekoliko sati.

Organiziraj darivanje s drugim single frendicama

Secret Santa za Božić, Secret Valentine za Valentinovo. Dogovorite maksimalnu cifru poklona, napišite imena na papirić i izvucite ga iz zdjele. Mali znak pažnje će vas sigurno razveseliti.

Isključi se

Valentinovo je idealan dan za detox od interneta i društvenih mreža. Isključi se, napuni kadu i provedi večer u miru i tišini, bez notifikacija.

Kuhaj večeru kod kuće

Imamo odličnu ideju – odi na “Tasty” stranicu na YouTubeu i potraži nekakav slastan recept – ali ono, da je skoro pa pretjeran. Recimo puni krumpire s morem sira  , napravi pizza-zvijezdu od lisnatog tijesta ili primjerice hot dog vijenac? Da, Tasty nudi baš sve to, objašnjeno u nekoliko jednostavnih koraka. Uz takvu atipičnu gozbu i kakvu bocu dobroga pića (alkoholno ili bezalkoholno, na vama je), jednostavno uživajte u društvu jedna druge, gledajte film ili seriju, prelazite kakvu igricu ili naprosto odradite dobru trač partiju. Zabava garantirana.